Veronica maggio död

Veronica maggio död; Tom Hofwander, 58, ljudtekniker för Veronica Maggio, försvann från turnébussen på väg tillbaka till sitt hemland Sverige. Han var den ende på bussen som kunde identifiera honom.

Några timmar senare dödades han på en motorväg söder om Köpenhamn när han körde motorcykel.

Den outgrundliga katastrofen utreds nu av den svenska polisen, som har häktat Maggio samt reseföretaget som var inblandat i händelsen.

Veronica maggio död
Veronica maggio död

När Tom Hofwander, en ljudtekniker med reggaebakgrund, och hans motspelare Veronica Maggio och turnésällskapet avslutade sitt framträdande i Danmark, packade de ihop sin utrustning och gick.

När de kom tillbaka till Sverige somnade alla på bussen och ingen verkade märka att den 58-årige herren var försvunnen.

Jag blev stoppad av polisen.

Efter händelsen sågs en döende man på E20 söder om Köpenhamn iklädd den officiella t-shirten från Maggios turné, enligt danska tjänstemän. Mannen upptäcktes bara timmar efter händelsen på E20 söder om Köpenhamn. Tom Hofwander identifierades som killen som hade begått gärningen i fråga.

När de kom tillbaka från sitt uppträdande i Skanderborg somnade hela bandet, inklusive Veronica Maggio, på bussresan tillbaka till flygplatsen. Just nu har jag ingen bra bild av vad som hände, men jag kan berätta att det var en traumatisk upplevelse för alla som var med, säger Leif Henriksson, vd för Blixten & co, företaget som anordnade turnén.

Under de tidiga timmarna på måndagsmorgonen levererades brevet till stjärnan och hans turnékompisar. Bussen hölls kvar av tjänstemän när de nådde Sverige och alla ombord förhördes i flera timmar innan de släpptes.

Enligt Lars-Erik Baarsen, stationsbefäl vid Södermalmspolisen, som har ansvarat för utredningen i Sverige, fick vi efter en olycka i Danmark en remiss från dansk polis och höll en buss för teknisk inspektion, vars utgång är nu okänd.

“Han låg på sin dödsbädd vid tillfället.”

Enligt källor har en grundlig utredning av bussolyckan genomförts och en kompletterande förhandling har planerats till senare i dag.

All information som samlats in under förhören har vidarebefordrats till de danska myndigheterna. Enligt Södermalmspolisen verkar en tragisk olycka ha inträffat, även om olyckans karaktär är okänd.

Efter en utredning, enligt Ove Petersen, polisinspektör vid Mellan- och Västsjällands polis, när Tom Hofwander hittades död vid 03:00-tiden i förrgår, kom man fram till att Hofwander ramlat ur en bil, enl. Petersen.

– När vi kom till platsen levde mannen fortfarande och mådde bra. Men han låg på sin dödsbädd då. När han häktades hade han inte någon legitimation på sig vid tillfället. Enligt Petersen var han bara klädd i en t-shirt och underkläder vid tillfället för skjutningarna.

Inre blödningar inträffade i hjärnan som ett resultat av just denna incident. Till slut dog han till följd av sina handlingar.

De har kontaktat Leif Henriksson, vd för Blixten & co, som säger sig ha blivit kontaktad av de danska myndigheterna.

Veronica maggio död
Veronica maggio död

“Det är absolut nödvändigt att vi kommer samman.”

Som ett resultat av att vi ansvarar för artisten och turnén, och som ett resultat av att vi är tillgängliga för dem, ville de veta vad jag visste om artisten och turnén.

Han kan inte kommentera om dödsfallet bedömdes vara resultatet av en olycka eller ett mord av myndigheterna. Det har rapporterats att varken Veronica Maggio eller någon annan från tourens besättning har varit i kontakt med den försvunna teknikern, enligt Leif Henriksson på Blixten & co.

Vänligen acceptera våra ursäkter för att vi inte kan dela ytterligare information just nu på grund av det faktum att alla (även Veronica) är i ett fullständigt chocktillstånd. Detta kräver att vi gör en inventering av situationen och börjar förstå vad som har hänt.

Södermalms polisstation i Stockholm bekräftade på onsdagen att den avlidne mannens familj underrättats om hans död, enligt ett pressmeddelande.

Hennes föräldrar, Veronica Maggios svenska mamma och hennes italienska pappa, som var tandläkare, träffades när hon var barn i Venedig, Italien. Sam Mohlin, hennes farfar, var en publicerad författare i sin egen rätt.

När Maggio var tio år flyttade hon och hennes mamma till Toscana, där hon kunde skriva in sig på en italiensk språkskola med sin mammas tillstånd. På grund av sitt engagemang i byns sång- och danstrupp hade Maggio sitt första offentliga framträdande inför publik vid en konsert som gruppen gav på bytorget. Detta var Maggios första offentliga framträdande inför publik.

Veronica maggio död

Året efter resan kom Maggio och hennes mamma hem till Sverige. Hennes första stop var Uppsala musikklasser, där hon gick i grundskolans klass 4 till 9 i fyra år. Hon studerade sedan vidare på Bolandgymnasiets estetiska program, som satte stor inriktning på musik och även var förlagd till Uppsala, där hon tog sin kandidatexamen. Efter att ha skaffat sin första ring i gymnasiet fortsatte hon att arbeta som au pair i Österrike, men på grund av familjeåtaganden var hon tvungen att lämna familjen som hon var anställd hos.

Direkt efter gymnasiet reste hon till Norge och sedan till Göteborg, där hon arbetade med ett musikprojekt som enligt henne var en flopp. Efter det reste hon till Stockholm och skrev in sig på JMK för att söka en kandidatexamen i journalistik, som hon avslutade under en termin innan hon kastades ut från institutionen.

Maggio bytte sitt förnamn från Bellemo till Maggio när hon var 17 år gammal. I en intervju med dagstidningen Café berättar hon hur namnen kom till eftersom hennes mamma var gift med två italienska män, det är därifrån de två namnen kom.

Maggio kom till efter

Upptäckten av Maggio kom till efter att en av hennes låtar spelades upp på en väns dator och omedelbart kändes igen av hennes framtida ledningsgrupp. Hennes samarbete med producenten Stefan Gräslund började nästan direkt efter. De två skickade ett demoband till Universal Music Sweden, vilket resulterade i att ett skivkontrakt skrevs på med företaget.

Maggio gjorde sin musikdebut i mars 2006 med låten “Dump Me”, som släpptes som singel. Det var hennes andra hit, “Är du nöjd?” som gjorde henne känd. Hon fick skivkontrakt med Universal Music Group sommaren 2006 och den 5 augusti gjorde hon tv-debut i den svenska tv-serien Sommarkrysset (TV4), som sändes i landets nationella tv-nät. Water and Bread, Maggios debutstudioalbum, släpptes senare under året och har nu blivit tillgänglig för köp.

Med undantag för rapversen i “Vi har, vi har” skrevs all text och musik till “Vi har, vi har” av Stefan Gräslund, med undantag för rapversen i “Vi har, vi har”. ,” som skrevs av LKM:s Kristoffer Malmsten.

2007 gav Grammy Awards, som hölls i Los Angeles, Maggio utmärkelsen Årets nykomling, som han accepterade.


Related Posts