Hampus nessvold partner; Hampus nessvold är en svensk skådespelare, manusförfattare och artist, och han har blivit mycket berömmelse på grund av sin aktivism. Han stiger som en kändis är exceptionell. Du kommer att få ingående detaljer om hans liv, yrke, utbildning, föräldrar, familjebakgrund, syskon, bror, syster och om han dejtar någon, eller han är med en partner eller om han är gift. Så se till att läsa hela artikeln och glöm inte att ge din feedback i kommentarerna.

Hampus Nessvold talks about role models and his relationship with Mia Skaringer. Nessvold debuterade i Sveriges Radio 2016 med programmet 22 kvadrat, och han fortsatte året efter som programledare för Zia och Nessvold i P3 (2017–2018). Han fick först ett brett erkännande 2017 med publiceringen av hans bok, Take It Like a Man, som gavs ut samtidigt med CD:n Be a Man. 2018 medverkade han som gästartist på turnén No More Fucks to Give som sattes upp av Mia Skaringer och medverkade även i SVT:s tv-serie Kroppshets.

Hampus nessvold partner
Hampus nessvold partner

Hustru till Hampus nessvold

Han är inte gift med någon

Hur gammal är Hampus Nessvold

Hampus nessvolds ålder är 26 år

Föräldrar till Hampus Nessvold

Detaljer om Hampus nessvolds föräldrar är okända

Hampus Nessvold nettovärde

det finns ingen information om hans förmögenhet

Hampus nessvolds Instagramkonto

https://www.instagram.com/hampusnessvold/?hl=en

Skådespelaren Hampus Nessvold är nöjd med både sitt yrkesliv och sin ekonomiska situation, men han är mest optimistisk inför framtiden.

Han hävdar att han inte är Britt Ekland, som kan dra sig tillbaka från kärleksscenen och ha ett liv fyllt av romanser, bröllop och barn.

Skådespelaren och komikern Hampus Nessvold, 25, har redan hunnit skriva en bok, spela med och skriva manus till SVT-serien “Ha en trevlig helg”, och vara en del av Mia Skaringers föreställning “Inga fler jävlar att ge”. Nu släpper han och Mia Skaringer en podd tillsammans. Hampus Nessvold har redan skrivit en bok och varit en del av Mia Skaringers föreställning “

Mia frågade om jag kunde se mig själv vara värd för en podcast eller inte. Vi är kompisar men har ganska olika liv. Enligt Hampus Nessvold leder det faktum att jag är 20 år yngre än honom till väldigt roliga dialoger när vi träffas.

Han hävdar att de delar samma humor, men att de också är ganska jämförbara när det gäller sin oro och sin förkärlek för dystra saker.

Det är dock ingen podcast med en massa långa, genomtänkta haranger, samt insiktsfulla analyser. Enligt Nessvold kan vi bara se varandra och vad som händer i våra tankar när vi pratar om det.

Aftonbladet har gett Nessvold möjligheten att sätta en positiv snurr på hans liv som det ser ut precis innan släppet av det första avsnittet av podcasten med titeln “Skaringer & Nessvold”.

Herregud, jag börjar bli otroligt orolig. Jag har så begränsad förståelse för vilken typ av liv jag lever. Ange dock en fyra. För tillfället, och under en tid nu, har jag begränsat mig till att bara engagera mig i aktiviteter som jag tror kommer hjälpa mig att växa som skådespelare samtidigt som jag är rolig. Och jag gör det med extremt bra individer som jag ser upp till, och jag har många drömprojekt som fortfarande är i ett tidigt utvecklingsskede. Svaret är att det blir en fyra. Du bör dock inte välja fem eftersom det borde finnas en viss möjlighet till tillväxt.

Poängen är plus-2 av 5 möjliga. Det har bara gått en sekund. På grund av att jag jobbade mycket och inte hade så mycket fritid var jag aldrig särskilt bra på att upprätthålla sociala band.

– Att jag har möjlighet att synas och höras vid sociala sammankomster och måltider, samt att hinna med vad som händer i mina vänners liv. Jag kan inte minnas när jag senast tillbringade en fredagskväll med att bli full med mina nära vänner.

I vår vill jag göra det till en punkt att börja leva lite med alla de relationer som jag har nu. Det kommer att bli en ökning i den andra.

När du lanserade din debutsingel var du bara 18 år gammal, och du hade även en framgångsrik podcast och publicerade artiklar i publikationer. Har du någonsin varit rädd att du inte klarade uppgiften?

Rädsla för att inte uppfylla förväntningarna har funnits sedan tidernas begynnelse. Det är en form av frigörelse att ta mig an många olika utmaningar samtidigt eftersom det innebär att jag har mindre saker att ge upp om jag misslyckas. Men nu tror jag att bakslag är fördelaktiga eftersom de motiverar mig att agera ansvarsfullt nästa gång de inträffar.

Många människor tycker att du är orädd och skamlös. Är det sant?

Nej, jag är en extremt reserverad och ensam typ av person. Jag avskyr småprat och andra sociala interaktioner eftersom de får mig att känna mig så illa till mods. För några dagar sedan hade jag planer på att gå på en premiär med en kompis; men inte långt efter att jag kommunicerat med honom informerade han mig om att en annan person skulle ansluta sig till oss. Det var droppen för mig, och jag upptäckte att jag inte längre kunde fungera i sociala situationer. Saker och ting är annorlunda på jobbet, även om jag inte är säker på varför det är så.

Hampus nessvold partner
Hampus nessvold partner

Under sommaren i år samarbetade du med Oscar Zia i radioprogrammet; hur var upplevelsen?

Trots att vi bara hade interagerat med varandra i förbigående tidigare fick jag intrycket att Oscar var arrogant och frispråkig. Han kände sig skrämd av mig och tyckte att jag agerade för auktoritativt. Men verkligheten var en helt annan. Vi kom väldigt nära att bli kära under sommaren och vi började spendera praktiskt taget all vår tid tillsammans. Som ett resultat av våra många kompisgrupper som regelbundet träffas för att umgås och äta tillsammans på söndagar, har vi utvecklats till en sammansvetsad familjeenhet.

Du har i tidigare uttalanden nämnt att din uppväxt i Varnamo tvingade in dig i ett fackförbund och en mansroll som kvävde dig. Jag är inte säker på att jag följer vad du menar med det.

Jag var ett offer för mansrollen, men samtidigt spelade jag en roll i att föreviga den. Trots att jag mycket hellre ville chatta än spela började jag delta i sporter som fotboll och gamea. När jag inte fick uttrycka vem jag var kände jag en känsla av isolering.

stämt mig för att rikta den uppmärksamheten och energin mot något mer produktivt på jobbet. Jag säger helt enkelt till mig själv, “Shitty, så här ser jag ut”, och sedan flyttar jag direkt fokus till något annat.

Enmanspjäsen “Take It Like a Man”, som regisserades av Mia Skaringer och framfördes av honom, gick på turné runt om i landet mellan 2019 och 2020. År 2020 producerade han en bearbetning av “Inga kläder.” en låt som ursprungligen framfördes av Veronica Maggio, gav ut boken Say you love me, och deltog i SVT-programmet “So ska det lta.”

I dokumentären How is Hampus in Bed?, som sändes på SVT 2021, spelade han huvudrollen och undersökte sitt eget personliga förhållande till sex och pornografi genom en rad upplysande möten och chattar med en mängd olika individer. Tillsammans med Melissa Horn släppte han låten “If You Were”, som ackompanjerades av en kortfilm. Manuset till filmen skrevs av Nessvold och skådespelarna Cecilia Frode och Sanna Sundqvist medverkade i det. William Spetz var regissören för filmen. Dessutom var Nessvold medlem i SVT-komediserien Happy weekend!, som han skrev manus till och Anna Vnuk var regissör. I serien spelar Nessvold huvudrollen tillsammans med komikern och skådespelaren Johanna Nordström.

Huvudfokus för detta var Hampus Nesvold. Lämna bara en kommentar på den här bloggen med all information som du känner att vi har utelämnat eller om du vill ha mer information om något. Jag ska försöka inkludera din begäran i framtiden. Om du skulle skicka den här artikeln till dina vänner via e-post eller sociala medier skulle jag bli mer än glad över att göra det.


Related Posts