Sabina ddumba pojkvän; Sabina Ddumba har etablerat sin plats i den svenska musikscenen med hits som “Effortless”, “Not Too Young” och “Small World”. Hennes första singel, “Scarred for life”, släpptes 2016, samma år som hon fick sitt stora genombrott. Vid Grammisgalan såväl som P3 Guld blev hon erkänd som Årets bästa nya artist.

Sabina ddumba pojkvän
Sabina ddumba pojkvän

När jag gick i gymnasiet introducerade min lärare mig för Sabina Ddumba för första gången. Jag frågar om hon kan komma ihåg vad som hände eller inte, men det kan hon inte.

I en blygsam studio i Hagersten spelade vi fyra – du, Amie Bramme Sey, Seinabo Sey och jag – in. Du satt tyst hela kvällen, och jag minns hur jag ständigt sökte dina ögon i ett försök att engagera dig i den diskurs som jag ska beskriva.

Sabina skrattar när hon lutar sig bakåt på

En stol i mitt hem medan hon är där. Hon är klädd i bekväma kläder och sägs bära den “ideala peruken”. Sabinas ögon flyttar sig inte ens en millimeter bort från det långa glansiga håret när hon undersöker det. Hon utstrålar en känsla av frid trots hennes positiva uppförande och befallande närvaro. Hon är också på gott humör. Hon arbetar med händerna genom håret i en retande rörelse.

– Så fort jag tog på mig den började alla stirra på mig!

Sabina Ddumba.pinterest
Sabina Ddumba i outfit, Bottega Veneta. Alice Stenlof × Guldfynd, ett par örhängen och en ring. Glitter är en ring med tre separata delar.

Ceen Wahrén
Det har gått tio år nu, och det är uppenbart att saker och ting har hänt; Sabina verkar ha upplevt hundra olika liv bara under de senaste åren. När vi såg henne var hon en 17-årig tjej som redan hade tillbringat ett par år med att sjunga i den åtminstone berömda kören och plantskolan Tensta Gospel Choir och som hade deltagit i tv-programmet X-factor. Karaktären Sabina beskrevs som en ung tjej som hade en alltför självsäker attityd.

Sabina ddumba pojkvän
Sabina ddumba pojkvän

– När jag gick i gymnasiet hade jag en del chattar med folk som jobbade på skivbolag och körde parallellt med dem; det fanns ett intresse för mig på den tiden. Jag kom till slutsatsen när jag var 15 år gammal att för att försörja mig på musik behövde jag inte vara en känd musiker på global nivå. Jag körde till Jenny Wilsons hus och frågade henne om det här var hennes enda anställning eller inte. Du anstränger dig väl inte? Jag blev förvånad till den grad att jag inte kunde tro att någon inte hade varnat mig.

Du vill inte att din musik ska höras över hela världen, eller hur?

Jag litar mycket på Gud, jag gör det jag måste göra, och efter det släpps det till folket, och det är de som fattar beslutet. Det faktum att min musik finns med på listorna är inget bevis på att jag är framgångsrik; snarare visar det att folk uppmärksammar det.

Om så är fallet är det tydligt att de som arbetar med dig inte delar samma definition av vad som är ett framgångsrikt arbete. Men att nå toppen av listan är inte mitt mål; snarare är mitt mål att röra vid det. Ibland undrar jag varför jag inte har en bättre känsla för vart jag är på väg, men då kommer jag ihåg att jag har tro på att Gud kommer att leda mig på rätt väg. Eftersom jag bara är en budbärare har det faktum att jag gör det jag gör egentligen inte så mycket med mig att göra.

Är känslan av att vara en budbärare mer kraftfull nu än den var tidigare?

Det har alltid varit kraftfullt, men nu kan det ses mycket mer detaljerat.

Sabina diskuterar bekvämligheten av att veta vart hon är på väg och ha förtroende för att allt kommer att gå smidigt.

– Ibland går det upp, och ibland går det ner, men det jag har lärt mig är att nyckeln är att försöka utveckla Sabina Ddumba AB för att stärka min väg, så att saker kan börja hända. Om jag har det lag som jag behöver, då kommer jag att kunna tävla i turneringar utanför Sverige. Men den här typen av saker tar tid, och det kan ta lite mer tid.

Det är lite oroande att tänka på att så mycket uppmärksamhet har ägnats mig. Jag tycker sällan, om aldrig, att jag håller med om någonting. Mitt matsmältningssystem är långsamt, så saker tar ett tag att bearbeta. Samma år, under en intervju med Gaffa, nämnde Sabina att det tar en stund efter att hon fått priset för henne att förstå att hon faktiskt har fått priset.

Sabina ddumba pojkvän
Sabina ddumba pojkvän

Musikbranschen exploderar med framgångar på alla fronter just nu, och Sabina Ddumba är bara en artist som drar nytta av det. Hennes partner, Rikard de Bruin, har också varit framgångsrik som låtskrivare, efter att ha skrivit ett antal singlar, varav den mest anmärkningsvärda är “Hold on”, en monsterhit framförd av Nano. Rikard de Bruin, mer känd av sin scen som RMK, är också en musiker som skapar sitt eget verk under veckan.

– När det kommer till kärlek har jag absolut haft tur! På grund av mitt schema är jag hemifrån en hel del, och han är okej med det. Det är klart att han sätter samma värde på musik som jag. Enligt Stoppa Pressarna, Sabina Ddumba hänvisade enligt uppgift till det som “riktigt bra.”

Även om musikern njuter av sitt liv just nu

har det inte alltid varit enkelt att behålla sin anonymitet. Sabinas mamma flyttade tillbaka till Uganda när hon bara var åtta år gammal och lämnade Sabina och hennes sju syskon kvar i Sverige.

  • Min mamma har övergett oss. Om du är nyfiken på orsaken till detta bör du höra av dig med henne. Konstnären har uppgett för Hant Extra att det bara är hon som kan ge ett svar på den frågan.

När hon året därpå medverkade som en av artisterna i Så mycket bättre och framförde adaptioner av låtar skrivna av Kikki Danielsson och Uno Svenningsson, blev hon också känd för den större och mer populära masspubliken.

De första sakerna som Sabina Ddumba talade om sin nya kärlek

Första gången Sabina Ddumba visar upp sin nya pojkvän Daniel är just nu mitt i en frågestund på hennes Instagram-story. Ämnet om hur de två blev tillsammans kommer oundvikligen att frågas av en av hennes fans någon gång.

Hon hävdar att de blivit bekanta på hans anställningsställe och fortsätter sedan med att förklara att han är anställd på en restaurang i Stockholm, där Sabina ofta ätit.

Hon uppger att hon efter att ha tillbringat en tid på restaurangen där hennes pojkvän jobbar kommit fram till att etableringen är trevlig av andra skäl än kökets kvalitet.

“Att vara kär är helt och hållet vansinnigt.”

Dessförinnan tillbringade Sabina Ddumba ett antal år i ett förhållande med musikern Rickard de Bruin. Han släpper sin egen musik under namnet RMK och bidrar även med sina låtskrivartalanger till andra musikers verk. Hon nämnde att hennes kärlek till honom är inspirationen till hennes låt “Effortless” när hon dök upp i sitt eget avsnitt av “So Much Better”.

Det här är ett uttryck för kärlek som jag har till min pojkvän. När du är kär blir ditt sinne helt galet och du börjar agera irrationellt. Inte ens med konventionella mått tänker du. Hon kommenterade då att det är “men det är så härligt, det är så skönt när man är så inuti varandra.”

Dessutom avslöjar hon att ny musik från Sabina Ddumba är på väg mycket snart.

  • Snart väldigt snart. Enligt vad hon säger på sitt Instagram-konto, “Jag kommer förhoppningsvis att släppa en låt mycket snart.”

Related Posts