Nova luther familj; Så fort Nora fick reda på att hon hade tagit sig till kvalveckan upphöjdes hon omedelbart till status som ett av domarnas toppval, vilket ytterligare höjde hennes status. Därefter fortsatte hon att ge starka framträdanden och sjunga sånger som gjorde ett gynnsamt intryck på såväl domarpanelen som publiken som var på plats.

Nova luther familj
Nova luther familj

Idol är på väg att ha ännu en final på en fredag, och temat för denna vecka för oss hela vägen tillbaka till tiden då kandidaterna gjorde sitt allra första framträdande i programmet. Låtarna som kandidaterna framförde under auditionprocessen kommer att vara samma som de sjunger under själva tävlingen. Det är totalt sju tävlande, och tre av dem, inklusive Simon Karlsson, Caspar Camitz och Herman Silow, kommer att framföra originallåtar som de har producerat specifikt för tävlingen.

När hon växte upp med “American Idol”

Ar Nova Luther, som nu är 15 år gammal, nästan lika gammal som själva programmet. När hon var gammal nog berättade hennes pappa om dotterns talang för TV4 och inte långt efter det tog stationen kontakt med henne och frågade om hon var intresserad av att delta i programmet.

Alicia Keys “If I Ain’t Got You” var låten som Nova Luther blev ombedd att sjunga på sin audition i Stockholm, och svaret var ett eftertryckligt “ja”. På grund av det faktum att Nova Luther bara är 16 år gammal, hade hon väldigt lite tid kvar på gymnasiet innan American Idol gjorde henne känd och fick henne att bli stjärnstatus.

När du har varit borta från din familj en längre tid för första gången är det normalt att du känner hemlängtan efter dem. Trots detta har Nova gett TT försäkran att det inte har varit några större problem; med detta menade hon att det finns andra som har det “värre”.

Eftersom jag har tagit mig an det på ett konstruktivt sätt från början har jag fått tillstånd att åka hem när det har behövts för mig att göra det. Mitt hem är fortfarande i Stockholm, och situationen är svårare för människor som bor i norra Sverige.

Nova tillbringade sin barndom i Stockholms stad och bor för närvarande i Malarhojden med sin mamma och lillebror, som båda provade i början av programmet. Båda dessa familjemedlemmar är deltagare i programmet. Utöver detta har hon stöd från hela sin familj, som inkluderar hennes musikerfar och resten av hennes stödjande släktingar.

Det är något som intresserar oss båda, och han har sett varenda avsnitt av det hittills. Hon låter TT smita av sig att han brukade vara med i ett afroband och spelat musik i hela sitt liv.

Å andra sidan kommer det att se något annorlunda ut för Nova. Hon inkluderade Alicia Keys cover av “If I Ain’t Going to You” i sin ansökan om att vara med i American Idol. På fredag, snarare än att uppträda med den, kommer hon istället att sjunga en låt som hon framförde under den sista auditionsomgången. Beyoncé och Naughty Boy är ansvariga för att skapa “Runnin'”, som är namnet på låten. Detta till följd av att Simon tidigare har framfört låten som hon provspelade för.

Enligt presskontakten Ina Kokalari sjunger Nova sin chorusline-låt snarare än låten hon provspelade för eftersom Simon redan har framfört den en gång med låten.

Efter konserten kunde domarpanelen inte låta bli att imponeras av den exceptionellt begåvade unga artisten, eftersom föreställningen hade varit en dundersuccé.

Jag är inte säker på hur jag ska svara på den frågan. Just i detta ögonblick känner jag att jag kommer att bryta ut i tårar av lycka. Kishti Tomita har kommit fram till att det korrekta svaret kommer att vara “ja”.

Nova Luther, som levererade ett budskap

Var en av personerna som deltog i den slutliga audition. Det var en overklig upplevelse för mig att uppträda inför domarna för första gången efter att ha tillbringat större delen av min ungdom med att titta på “American Idol”.

De är trots allt medlemmar i Idol-juryn som består av personer som anses vara experter inom sina respektive discipliner. Det finns ett mål att uppnå genom att behålla sin befintliga position. Jag hade bara sett dem på tv fram till dess, men helt plötsligt fann jag mig själv stå mitt framför dem. Djuret var lagom oroligt, enligt Nova Luther.

Hon hävdar att allt hände på mycket kort tid och att hon som en följd av detta fick ett positivt intryck. Dessutom överrumplades Nova av den höga respekt som juryn hade för hennes framträdande.

Nova luther familj
Nova luther familj

När vi var på marken i Turin fick vår reporter Filip Stiller Borowicz möjlighet att prata med Cornelia Jakobs stolta och glada pappa Jakob Samuel. Cornelia är Samuels dotter. Samuel är pappa till Cornelia. Jacob Samuel blir snart pappa till en dotter. Ikväll är början påden stora finalen i Eurovision Song Contest, och Jakob Samuel, som har mycket förtroende för sin dotter, ska berätta för henne vad han kommer att berätta för henne efter att tävlingen är klar.

Jag tycker att det är en fantastisk prestation. Jag tror på att allt kommer bli bra! Det verkar för mig att hon kommer att göra det, så oroa dig inte för mycket om det. Hennes bidrag hoppar ut och hon utmanar sig själv hela tiden att göra bättre ifrån sig. För att genomföra det hon tänkt sig, ansträngde hon sig mycket. Han hävdar i Nyhetsmorgon att världen äntligen har insett det faktum att hon har upprätthållit denna spetskompetens under en avsevärd tid nu.

Det var en mycket trevlig och trevlig upplevelse överlag. När jag tänker på hur jag mådde under den perioden, är ordet “lycka” det som kommer att tänka på som det som kommer närmast att karakterisera hur jag mådde. Min hjärna kunde helt enkelt inte smälta allt som fanns att ta in eftersom det fanns så mycket information. Det var inte förrän efter en tid som jag äntligen fick alla bitar att falla på plats.

Hennes karriär som artist kom nyligen igång och hon är just nu mitt uppe i att bestämma vilken typ av skapare och artist hon vill bli i framtiden. Planen för en överskådlig framtid är att spela musik för en bredare publik och försörja sig på det, därför är det primära målet att nå breda framgångar.

Jag vill att många ska höra min musik, och jag vill också att folk ska känna igen mitt namn och kunna säga att de har hört talas om mig. Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse att få jobba med musik, hitta mitt eget sound och få chansen att uppträda inför en stor publik.


Related Posts