Ola toivonen familj; Toivonen har återvänt till Malmö FF, elva år efter att han först lämnade klubben under en period. Förutom att han är yngre har han också mer erfarenhet och en god dos jetlag.

Efter att ha blivit allsvenskans dyraste värvning och mest framstående spelare får han ta itu med de ytterligare åtaganden som följer med den positionen.

Enligt Ola Toivonen i en intervju med Sportbladet har jag nästan alltid spelat med folk som är betydligt större än mig. Ingen avsikt att antyda det är på något sätt en negativ utveckling.

Det är första gången familjen trampar sin fot på svensk mark sedan de återvände från Australien, där coronahysterin hållits på en uthärdlig nivå av myndigheterna.

Ola toivonen familj
Ola toivonen familj

Vår hemresa gick smidigt, trots att barnen vägrade bära ansiktsmasker i Qatar, där vi stannade på väg hem. Som Toivonen påpekar var det konstigt att se flygvärdinnorna också klädda i full skyddsutrustning; de verkade vara på platsen för en mordutredning.

Trots att han är jetlaggad – “helt livlös” – kör han samma kväll tillbaka till Värmland, men inte innan han först åkt på husturné i Malmö med fru Emma, ​​som var tidigare elitspelare för bl.a. sedan LdB FC, och sedan körning till Värmland.

Vad får dig att tro att det är osannolikt att du kommer att sluta köpa Zlatans gamla hus?

Sannolikheten är att han kommer att bo där; bor en professionell hockeyspelare i det området?

Toivonen har inte spelat för Malmö FF sedan han lämnade spelet för mer än ett decennium sedan, enligt klubbens hemsida. Året innan han gjorde landslagsdebut var han en av Sveriges mest explosiva anfallshoppare och hans blonda pojkbandsfrisyr bidrog till att få honom att sticka ut bland resten av truppen. Den 20-åriga studenten, Ola Toivonen, är inte längre med oss.

Om det är det långa håret är det dock inga problem.

Skulle det vara möjligt att ha den frisyren igen?

Inte enligt mig, alls. Tyvärr. Absolut inte, men jag är fortfarande en hårt konkurrenskraftig spelare som försöker vinna till varje pris. Eftersom jag är småaktig så gäller det mig alltid, vilket är en av anledningarna till att jag har kunnat överleva i Europa så länge.

Toivonen flyttade till Melbourne Victory i Australien under sommaren 2018 från franska klubben Toulouse, där han tidigare spelat. Den svenske anfallaren Emil Forsberg har återvänt till sitt hemland Sverige efter att ha spelat 40 matcher och gjort 25 mål för det australiensiska landslaget.

Under de senaste två åren har jag varit tacksam för möjligheten du har gett mig att visa min tacksamhet. Just nu har jag och min familj en härlig semester. Som anfallaren sa på klubbens hemsida, “Vi kom hit med ingenting, var nyfikna på staden, var intresserade av att lära oss mer om klubben och var intresserade av att lära oss mer om landet, och har varit ganska nöjda med våra erfarenheter här under de senaste två åren.”

I sina efterföljande kommentarer säger Toivonen, “

Jordklotets och vår ligas nuvarande status har övertygat oss om att det är dags för oss att återvända till vårt förfäders hem på den europeiska halvön. – Under de kommande åren önskar jag alla lycka till. Jag känner att klubben har en lovande framtid i Australien; det är en vacker organisation, och jag är imponerad av det sätt på vilket den sköts där nere. Att tjänstgöra som klubbens lagkapten den här säsongen var en ära och ett privilegium för mig.

Det spekuleras om att 33-åringen kan komma att ansluta till Malmö FF som deras nästa värvning. Enligt en rapport som Expressen publicerade förra helgen hade parterna träffat en informell överenskommelse om ett kontrakt som skulle löpa till och med säsongen 2022, då Toivonen skulle introduceras före början av juli.

I allsvenskan är Ola Toivonen en 35-årig forward som anses vara en av de bästa spelarna i ligan på grund av sina enastående kvalifikationer.

Det här är det första avsnittet av SVT Sports serie “Allsvenska stjärnan”, där anfallaren berättar om en knäskada han ådrog sig förra året som var på väg att avsluta proffskarriären.

När det gäller mitt personliga liv var det ett fruktansvärt ögonblick. Ola var inte bara stjärnan i programmet, utan han var också mannen som ansvarade för programmets verksamhet bakom scenen.. Den psykiska hälsan drabbades av detta… Förklarar hur han kom till insikten att detta kan vara hans sista möjlighet .

Malmö FF värvade honom sommaren 2020 och han hjälpte omedelbart sitt nya lag att vinna SM. Tidigare beskrevs som en viktig spelare för MFF hann han knappt komma igång innan säsongen abrupt avslutades av skada. En karriärshotande knäskada inträffade tidigt på säsongen, vilket tvingade honom att missa resten av säsongen och hela säsongen 2015.

När jag först började var jag hoppfull att allt skulle ordna sig till slut. Vi räknar med en väntan t

på mellan sex och sju veckor. Senare, efter matchen, fick jag följande meddelande: “Ola, situationen har blivit allvarligare.” Enligt hans mening var korsbanden och en mindre mängd fett de som slets och skadades.

Det är något jag har övervägt lite.”

Du kanske har funderat på att skjuta upp en eller flera av följande uppgifter till ett senare tillfälle.

Ola toivonen familj
Ola toivonen familj

Det var något jag tänkte på medan jag satt där och tänkte på ingenting annat. Konkurrens, å andra sidan, är något som jag älskar. Att resa till träning och ha det bra med mina lagkamrater är två aktiviteter som jag uppskattar. Det här är en organisation som jag skulle vilja vara en del av på obestämd tid.

Toivonen öppnar upp för sin framtid i Malmö FF i detta avsnitt, som finns på YouTube. Hans nuvarande kontrakt med klubben går ut vid säsongens slut, och han har ännu inte valt om han vill förlänga det efter den tiden eller inte.

“I så fall kommer det att krävas mycket.”

Det första och viktigaste är att jag ska vara med på träningsmatcher. Som ett resultat kommer jag att vara i bra fysisk form för att tävla i den allsvenska turneringen. Att ta saker ett steg i taget är den bästa strategin för oss.

Om du tror att du presterar på planet, varsågod och gör det! Är det inte sant att det blir en fortsättning?

– Jag trivs enormt mycket i den här gruppen, och jag upplever en stark känsla av att tillhöra den här gruppen. I händelse av att jag fortsätter att prestera bra och har en stark önskan att göra det kommer det att krävas mycket för att jag inte går med på en kontraktsförlängning. Minst två andra politiska partier måste dock stödja det.

https://www.youtube.com/watch?v=k0_bZBcr5Z4

Related Posts