Sissel kyrkjebø barn; Sedan sin första framgång i musikbranschen 1986 har sångfenomenet Sissel Kyrkjeb, som nu är 49 år gammal, ansetts vara en av de mest framgångsrika musikerna i Norge.

Efter ytterligare tre år hade hon äntligen möjlighet att träffa den danske komikern, sångaren och underhållaren Eddie Skoller (74), när han bara var 25 år gammal. När Sissel var 23 år gammal, efter fyra år som älskare, gifte sig paret i ett bröllop som var en dröm som gick i uppfyllelse i Bergen, Sissels hemstad. Allt började som ett äventyr och bröllopet hölls i Bergen, Sissels hemstad.

Sissel kyrkjebø barn
Sissel kyrkjebø barn

Svårt beslut

Under intervjuns gång nämnde Sissel att hon personligen hade kommit till den punkt där hon var redo att gå tillbaka till sitt hem. Trots detta var det ett svårt val för dem att rycka upp sina två barn och flytta till Norge från Danmark.

När allt började gå fel hade jag precis avslutat skivan som fick namnet “To you”. Efter det ryckte jag upp min familj och flyttade oss ända till Norge från Danmark. När ett barns föräldrar flyttar kan det göra processen att anpassa sig till en ny miljö svårare. Hon menar att det kommer att bli väldigt annorlunda den här gången, trots att de har varit i Oslo ganska många gånger och är väldigt kompetenta i språket.

Även om de hade tillbringat en betydande tid i Oslo när de växte upp, var det en helt ny upplevelse för dem att faktiskt bo i staden. Enligt Sissel ledde detta till att barnen kände att flyttningen skulle vara en mer utmanande upplevelse än vad det faktiskt var.

– Det är aldrig roligt att bryta ihop, det är ganska många känslomässiga saker att gå igenom, både för vuxna och inte minst av alla barn, men vi hittade faktiskt en ganska bra lösning på det, säger artisten. Trots att det aldrig är roligt att göra slut, och det finns en del känslomässiga saker att gå igenom, både för vuxna och inte minst av alla barn. – Det är ganska många saker som måste åtgärdas, och det gäller inte bara för vuxna utan även för ungdomar. – Vi kunde dock komma på ett sätt att få det att fungera.

Båda flickorna har påpekat hur tacksamma de är för möjligheten att bo i Norge, som inte bara är deras andra hem utan också landet där deras mamma är född och uppvuxen. Mot bakgrund av vad hon har sagt tycker jag att det är viktigt att människor inte bara känner sig bekväma på den här platsen utan även i Danmark som helhet.

Blev häpen över den oväntade händelseutvecklingen.

Det är nästan likadant som om du hade varit där själv: De memoarer som Sissels exman skrev och publicerade 2016 under titeln Minnen hette, helt enkelt, Minnen. I boken förklarar han sitt kärleksengagemang med den norska artisten och noterar hur konstigt det var för honom att den yngre kvinnan, som då var 25 år, hade kärlek till honom. Han beskriver också hur deras relation utvecklades under tiden tillsammans.

Det har rapporterats av Ekstra Bladet att han i boken hävdade att “hon lika gärna kunde ha varit min dotter.”

Även om Eddie i boken som han skrev att han skrev att han kände att alla vackra saker i äktenskapet inträffade i tre och att skilsmässan kom som en chock för honom, var Eddies tredje äktenskap med Sissel. En skilsmässa var resultatet av Eddies tredje äktenskap.

Äktenskapet mellan Sissel Kyrkjeb och Eddie Skoller ägde rum 1993, och under hela sin tid som gifta blev paret föräldrar till två döttrar som heter Ingrid och Sarah. Den som är yngst av de två är någonstans cirka 20 år, medan den som är äldst av de två för närvarande är 23 år.

Fram till 2004 var Sissel Kyrkjeb och Eddie Skoller gifta med varandra. Men det året fattade de beslutet att skilja sig från varandra. Sex år senare tog Sissel Kyrkjeb det svåra beslutet att åka till Norge med alla barnen.

Följer i fotspåren av de seder som upprättades av hans mor

Nyligen upptäcktes att Sarah Kyrkjeb Skoller, som är tjugo år, har tagit beslutet att gå i sin mammas fotspår genom att följa med Sissel Kyrkjeb på julkonsertturnén som hennes mamma var med på. Detta beslut offentliggjordes under semesterperioden som just passerade.

Sissel kyrkjebø barn
Sissel kyrkjebø barn

En del av denna konsert sändes i tv-programmet “Kvelden for kvelden”, och Sissel Kyrkjeb var värd för en del av programmet. Dottern fortsatte att vara aktiv i kören även under dessa svåra tider.

Sissel Kyrkjeb la upp följande bild på sitt Instagramkonto i samband med konserten som ägde rum på julafton:

Hon är känd för sin återgivning av den olympiska hymnen (Hymne Olympique) vid öppnings- och avslutningsceremonierna för de olympiska vinterspelen 1994 i Lillehammer, Norge; för sina duetter med Plácido Domingo och Charles Aznavour under “Christmas in Vienna” konsert 1994; för José Carreras, Andrea Bocelli, Bryn Terfel, Josh Groban; Neil Sedaka; Mario Frangoulis; Russell Watson; Brian May; Tommy Korberg; Diana

Första Grammy-nominering

Sissel fick sin första Grammy-nominering i USA den 6 december 2007 för ett framträdande som hon delade med Mormon Tabernacle Choir. Denna nominering var för föreställningen som ägde rum i USA. Spirit of the Season är ett samlingsalbum som innehåller en mängd olika jullåtar som framfördes av kören 2006 på deras årliga julkonsert som hölls på Temple Square. Inspelningarna till albumet ägde rum 2006, och det nominerades till både priset för bästa konstruerade klassiska album och priset för årets bästa klassiska crossover-album.

Sissel kyrkjebø barn

Det har totalt sålts 10 miljoner album som innehåller Sissels soloverk; detta inkluderar inte ljudspår eller andra album som hon har bidragit till. Sissels soloverk har tagits med på ett imponerande antal album. De allra flesta exemplar av dessa album har köpts i Norge, ett land som har en befolkning på bara 5 miljoner människor.

Dessutom har hennes skivor gått bra på marknaderna i Sverige, Danmark respektive Japan när det gäller försäljning. De, tillsammans med Odd Nordstoga, är de första norska artisterna som har ett album som uppnår 11 gånger platinastatus i albumförsäljning; denna prestation åstadkoms av “Strlande jul” (Härlig jul).

Hennes förnamn, Sissel, är den norska varianten av namnet Cecilia. Sissel betyder “Cecilia” på norska. Detta omtyckta urval av ett förnamn kommer från Sankta Cecilia, som är vördad för sin roll som kyrkomusikens skyddshelgon.

Sissel tillbringade sin barndom på Lnborg i Bergen, där hon fostrades tillsammans med sina två äldre bröder, Eirik och Björn. Sissel var yngst av de tre syskonen. Att vandra i bergen som omger Bergen var något som Sissel, hennes föräldrar och hon gjorde ofta som en del av deras familjearv. Hennes tidiga strävan var att arbeta inom det medicinska området; men när hon var nio år gammal insåg hon att musik var hennes sanna kallelse. Hennes första ambition var att arbeta inom det medicinska området.

Felicity Laurence

Första gången hon deltog i barnkören var Felicity Laurence, som ursprungligen kommer från Nya Zeeland, dirigent. Hon blev direkt medlem i kören. Hon fullgjorde totalt sju års tjänst i kören och kallade sin tid där som “min musikaliska utbildning”. Vi framförde ett brett utbud av musikstilar, från jazz och klassiskt till folkmusik och även några låtar från Mori-kulturen. Vi fick höra att vi hade en underbart klar och ren röst, nästan som en engelsk gosskör, vilket gav oss tanken att vi lät som en änglakör. Folk sa också att våra röster smälte ihop bra.

Sissel vann den allra första grannskapstalangtävlingen som hon deltog i när hon bara var tio år gammal. Hon var influerad av ett brett spektrum av musikgenrer, inklusive rockmusik, countrymusik och klassisk musik, som alla härstammar från hennes föräldrar respektive bröder.

Hennes föräldrar lyssnade på countrymusik och hennes bröder lyssnade på klassisk musik och rockmusik. Kärleken till rockmusik som hölls av båda hennes föräldrar var en annan betydande inverkan. I flera intervjuer har hon sagt att Barbra Streisand, Kathleen Battle och Kate Bush är några av de musiker som har mest påverkat hennes musikstil.


Related Posts