Jocke berg familj; Även om jag aldrig hade arbetat med någon annan i ett smyckeprojekt tidigare, hade jag en aning om att han skulle kunna klara av det. Efva Attling bär ett par mörka glasögon som hon gjort på egen hand, och hon gör det för att iaktta Joakim Berg. Sedan början av 1990-talet har Joakim uppträtt med bandet Kent som medlem.

Jocke berg familj
Jocke berg familj

Kents karriär anses ofta vara bland de mest framgångsrika i svensk musiks annaler. Efva, vars lönsamma varumärke var känt under sitt eget namn i många år, sågs ofta offentligt med Kent vid föreställningar under en betydande tid. Det svenska bandet Kent har haft en av de mest framgångsrika karriärerna inom svensk musik under hela sin existens.

AKTUELL Hon producerar inte bara musik utan skriver också låtar, och hon skapar även smycken för The Hogdalen (bland annat på det senaste albumet som släppts av Veronica Maggio).

När Efva och Joakim var med på konserter

Och andra musikrelaterade evenemang såg hon att Joakim hade en förkärlek för smycken. På LED-skärmarna som fanns bakom bandet kunde hennes smyckesögon uppmärksamma design skapad av en mängd olika designers. Några av dessa designers inkluderade Shaun Leane (som samarbetade nära med designern som kallar sig ett geni), Werkstatt: Munich och andra (Tyskland). Detta väckte Efvas nyfikenhet, så hon fortsatte att titta på det.

Sångaren i rockbandet Kent, Jocke Berg, hade tidigare uttalat att det aldrig skulle komma ut ett soloalbum; inte desto mindre släpptes hans debutsoloalbum, med titeln “I continue to forget”, just idag.

År 2016 markerade slutet på Kents 26-åriga karriär. Sedan dess har sångaren i bandet, Joakim “Jocke” Berg, bland annat gjort smycken och komponerat låtar för andra musiker.

Aino Oxblod, journalist, har länge varit en betydande anhängare av Kent. I samband med avskedsturnén släpptes en dokumentär som heter “We are no longer there (Last year with Kent)”, där hon också medverkade.

Enligt Aino Oxblod, som var nöjesjournalist på Expressen vid tiden för Kents examen och nu är reporter på Femina, “Det är ganska trevligt att höra Jocke sjunga igen, jag har saknat hans röst.”

När de spelade inför 32 500 personer på Stockholms Stadion för snart två veckor sedan kunde den största rockgruppen i Sverige nå framgång med sitt framträdande.

Sångaren, Jocke Berg, konstaterade att det var möjligt att detta skulle bli det sista framträdandet med bandet på en längre tid. Konserten var bandets enda för sommaren.

“Det är mycket uppenbart” Det mullrades runt om att Kent skulle upplösas eller gå på uppehåll.

Men vi kan nu tillämpa en del av resonemanget på påståendet.

Jocke Berg och Tanja Maatta, som har bott tillsammans, väntar barn.

När hon är i staden och på väg är det nu väldigt tydligt. Enligt en källa nära paret som pratat med Aftonbladet var hon tvungen att knäppa upp sina kläder eftersom hennes mage har expanderat sedan hon blev gravid.

Tanja Maatta är medlem i Kent, dock är hon inte lika känd som Jocke Berg på grund av den professionella position hon spelar, vilket placerar henne mer i bakgrunden. Hon är anställd av PR-företaget Dist, som räknar framstående företag som Arla, Nike, Microsoft och Siemens till sin kundkrets.

Och hon är inte den enda som går till karens medan

Det är den värsta babyboom som kan finnas. Enligt en källa till Aftonbladet bär ett antal unga kvinnor på bebisar.

Eftersom de är ett av de mest kända och mest kritikerrosade rockbanden i svensk musiks historia är det troligt att du är bekant med åtminstone en eller två av bandets låtar. Jones & Giftet var det ursprungliga namnet på bandet som senare skulle kallas Kent. De bildades 1990.

Efter det bestämde de sig för att använda namnet Havsanglar för sitt band. Å andra sidan gav sig Kent ut på sin sista turné 2016, och bandet upplöstes inte långt efter det. Men vad hände under tiden som följde?

Jocke berg familj
Jocke berg familj

Det har förekommit flera iterationer av bandets moniker. Vilka var alla medlemmar i bandet som spelade i Kent?
Bandet har inte alltid gått under namnet Kent, och dess lineup har inte alltid varit densamma från ett framträdande till ett annat. När bandet ursprungligen bildades 1990, hette det då Jones & Giftet, vilket har rapporterats tidigare. Visste du att bandet grundades av gitarristen Sami Sirvio, som nu är 53 år, och sångaren Joakim Berg, som är 51 år?

Bandet har välkomnat Markus Mustonen och Martin Skold som nya medlemmar.
Thomas Bergqvist, Markus Mustonen och Martin Skold blev medlemmar i bandet efter en tid. 1992 skildes Thomas Bergqvist från bandet och Martin Roos togs in för att fylla rollen som sångare.

Samtidigt genomgick bandet ett namnbyte och blev känt från thvid punkt på som Havsanglar. De hade ännu inte fått ryktet om att vara kända som Kent i detta skede av sin historia. Martin Roos tog dock beslutet att sluta i bandet efter att ha varit medlem i ett antal år för att göra karriär som soloartist i musikbranschen.

När började bandet först kännas igen av sitt nuvarande namn, Kent, vilket är fallet med de flesta människor? 1993 reste B&B till Stockholm för att diskutera möjligheten att satsa på musik, men de lyckades inte nå enighet.

På grund av detta kom bandet fram till att de behövde hitta ett nytt namn för sig själva. Namnet Kent valdes för bandet efter att det erbjöds av Adam Berg, yngre bror till Jocke Berg, bandets ledare. Sedan dess har namnet inte ändrats på något sätt.

En ekonomi som är stabil
Jocke Berg och Tanja Maatta bor i en stor lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm. Och med över 1,1 miljoner skivor av Kents musik som har sålts under loppet av hans karriär, har de ekonomiska fördelarna kommit in som vatten. Experter uppskattar att Kent tjänade någonstans mellan 2 och 3 miljoner svenska kronor (SEK) bara med sin prestation på Stockholms Stadion. Dessutom uppgår intäkterna från försäljning av skivor till många miljoner.

Jocke berg familj

Eskilstuna, Sverige var hemstaden för bandet Kent, som fortsatte att bli ett av de mest välkända och kommersiellt framgångsrika band som någonsin kommit från Skandinavien. Till exempel har bandet vid flera tillfällen omnämnts som “det mest framgångsrika rockbandet i Sverige.” [Infoga citat här] Hits har uppnåtts av flera av deras låtar, inklusive “Without Your Breaths”, “Pearls” och “Sweden”, bland andra.


Related Posts