Tomas ledin pappa folke; Tomas Ledin, som vi alla vet har ett guldhjärta, visade ganska tydligt att ens familj borde gå först. Tomas Ledin överraskade sin pappa med att hyra ut hela teatern. Där var Folke Ledin, som då var 93, med på visningen av “En del av mitt hjärta” med ett stort antal av sina närmaste vänner.

Tomas ledin pappa folke
Tomas ledin pappa folke

Inför visningen uttryckte han till Arbetarbladet att han såg fram emot att se filmen med sina nära vänner och att han tyckte att det skulle bli väldigt roligt.

Tomas Ledin, som är 67 år, komponerade musiken som finns med i “En del av mitt hjärta”, där Malin kerman, som är 41 år, är en av deltagarna. Filmen hade världspremiär på juldagen och går just nu på en rad biografer runt om i Sverige.

Enligt vad som stod i Arbetarbladet hade Tomas Ledin reserverat sin pappa Folke Ledin på biografen Grand i Sandvikens fulla salong tre.

Tomas Ledin arrenderade ut en komplett biograf

I fredags hade pappan Ledin och många av hans närmaste vänner varit på bio tillsammans på teatern.

1979 tog Benny Andersson, medlem i ABBA, kontakt med honom och erbjöd honom chansen att spela in för bandets skivbolag som hette Polar Music. Under ABBA:s turnéer 1979 och 1980 deltog sångerskan som sångerska; ändå hade han också möjlighet att framföra sin egen komposition, “Not Bad at All”, medan bandet stod på scen. Dessutom kan Tomas Ledin ses uppträda i både Super Trouper-videon och ABBA Live DVD. ABBA Live kan köpas på Amazon.com.

Han vann den svenska Melodifestivalen 1980, tog hem kronan och fortsatte med att representera Sverige i Eurovision Song Contest med sin låt “Right now!” Inte bara i Skandinavien, utan även i Grekland och Portugal, låten “Right Now!” blev en stor hit efter att Ledin släppt en engelsk version av den med titeln “Right Now!”.

Tomas hävdar att medan de är unga, är det unga människor mest vill göra att spela boll med sina kompisar.

Även om detta är sant för majoriteten av ungdomarna finns det ett stort gap mellan de två grupperna. Det har kommit fram att sonen är i besittning av en talang som verkligen är extraordinär. I dagens tid handlar det om de massiva spelställena, och Tomas Ledin skulle i allmänhet följa med Folke och hans mamma Margareta till premiärerna av hans filmer.

Jag har precis fått en glimt av det här och där på tv, men det är det. Folke Ledin, som talade inför föreställningen, påpekade att många har sagt att det är bra, så det känner vi att det är.

Han förklarar för media att det var viktigt för honom att ha sina vänner där med sig och att han personligen ringde var och en av dem för att förmedla inbjudan.

Tomas är den som anmält sig för att få uppdateringar från oss. Han sa att han hade idén att jag skulle se den med några av mina närmaste vänner, och att han tror att det kommer att bli en riktigt trevlig upplevelse.

Filmaren reserverade inte bara en plats på teatern utan en hel teater åt sin pappa Folke, som nu är 93 år gammal, så att han kunde se premiären av sin senaste film, “En del av mitt hjärta”.

Enligt Aftonbladet sa han inför visningen till Arbetarbladet att det skulle vara “så underbart” att se filmen med sina nära vänner, och det rapporterade Aftonbladet.

Jag insåg när jag var i tonåren och precis börjat i livet att jag fick mycket stöd och uppmuntran från honom. Den här upptäckten inträffade vid den tidsperiod i mitt liv när jag var i tonåren. Han uppmuntrade mig att “ge det en ny chans”, försäkrade mig att “du kan göra det” och försäkrade mig att “världen är full av förlorad ljuvlighet.” På vilka specifika sätt har jag ärvt min fars egenskaper? att det inte finns några gränser för de möjligheter som finns.

Mina föräldrar är förmodligen källan till det mesta av min kunskap. Jag tvivlar inte på att perspektivet på livet och de värderingar de hade då är något som jag fortfarande, till en betydande del, bär med mig idag.

Har du något speciellt planerat för att fira din pappa på fars dag?

Även om så är fallet finns det ingen anledning att oroa sig särskilt mycket för saken. Eftersom vi pratar flera gånger i veckan, verkar det mer lämpligt att uppmärksamma fars dag på daglig basis snarare än bara en gång om året. Ibland dagligen

Tomas ledin pappa folke
Tomas ledin pappa folke

Det var 1982 när han och Agnetha Faltskog från ABBA arbetade tillsammans för att spela in duetten “Never Again”. Låten, som också spelades in på spanska och fick titeln “Ya nunca más”, var en smäll i Chile och nådde enorm popularitet i Europa. Den spanska versionen av låten fick också titeln.

På 1980-talet var Ledins karriär ganska framgångsrik i Skandinavien, men hans karriär på andra håll kunde inte uppnå samma grad av popularitet som den gjorde i Skandinavien. Trots detta åkte han på en kort turné i Tyskland och Nederländerna år 1982. Året därpå uppträdde han på Olympic Sta. Berlin inför sextio tusen människor som en del av ett evenemang som även bjöd på uppträdanden av andra internationella stjärnor.

1984 tog han beslutet att ge upp en karriär inom musikbranschen och började istället arbeta som producent för Record Station, ett skivbolag som ägdes av hans fru. Pugh Rogefeldt och Magnus Uggla, liksom ett antal andra artister, är bara två av de artister vars karriärer han var avgörande för att få en framträdande plats som producent. År 1985 organiserade han en konsert för ANC med en mängd olika svenska artister och musiker.

På juldagen släpps musikalfilmen “En del av mitt hjärta”, med bland andra Malin kerman och Jonas Karlsson.

Filmen, som är baserad på Tomas Ledins enorma sångtrove, innehåller ett antal av sångarens mest framgångsrika låtar.

Och någon som fick en speciell hedersplats när bilden dök upp på vita duken var Tomas Ledins egen 93-årige pappa Folke, som hade bokat in en fullsatt teater i Sandviken för att kunna se filmen.

Jag har precis fått en glimt av det här och där på tv, men det är det. Folke Ledin, som talade inför föreställningen, påpekade att många har sagt att det är bra, så det känner vi att det är.

Angående den omtänksamma handlingen sa pappa: “Mycket bra.”

Han förklarar för media att det var viktigt för honom att ha sina vänner där med sig och att han personligen ringde var och en av dem för att förmedla inbjudan.

Tomas är den som anmält sig för att få uppdateringar från oss. Han sa att han hade idén att jag skulle se den med några av mina närmaste vänner, och att han tror att det kommer att bli en riktigt trevlig upplevelse.


Related Posts