Thorstein bergman familj; Thorstein Bergman är ansvarig för att skriva ett antal låtar som fick stort beröm. Han började skriva dessa låtar till sitt första album, som gavs ut 1965. Särskilt låten “If You Ever Reach Samarkand” betraktas som ett branschriktmärke inom musikgenren. Låten har spelats in och framförts exceptionellt bra av Lena Andersson (1972) respektive Lill Lindfors (1978). Thorstein Bergmans arbete som tolk av Dan Andersson, Nils Ferlin, Emil Hagström, Helmer Grundström och Birger Norman fanns med på ytterligare CD-skivor.

Thorstein bergman familj
Thorstein bergman familj

Thorstein Bergman hade ett antal andra deltidsyrken under sitt bälte innan han blev framgångsrik som sångare och låtskrivare, och en av de tjänsterna var att arbeta som utbildare på American Ballet Theatre. Den 6 mars 1965 gjorde han sitt debutframträdande i Hylands hörna, då han fortfarande arbetade som anställd inom resesektorn. Som en del av programmet presenterade han en tolkning av “Semesterkväll i timmerstugan”, som skrevs av Dan Andersson.

Ett stort antal utmärkelser och stipendier delades ut till Bergman under yrkeslivet. Sedan år 1999 har han kontinuerligt upprätthållit sina deltagandekrav för att förbli medlem i Svenska Visumakademin.

Han var ankare i ett program som gick i Sveriges Radio P1 sommaren 1989.

Familj

Thorstein Bergman var son till kriminalvårdsinspektören Nils Valfrid Bergman (född 1906 i Skogs församling och avliden 1990 i Arboga stadsförsamling) och hans hustru Ruth Dagny Jennyetta Johnhild (född 1906 i Ume stads församling och avled 1978 i Nasby församling), som gifte sig den 26 december 1938. Nils Valfrid Bergman föddes i Skogs församling och Ruth Dagny Jennyetta Johnhild föddes i Ume År 1906 debuterade Ruth Dagny Jennyetta Johnhild i världen vid Ume stads församling. Pappan arbetade vid ett tillfälle som säkerhetschef på länshäktet i Örebro.

I Stockholms kommun, där Thorstein Bergman är född och uppvuxen, bor i dag 40 449 invånare som har en årsinkomst på en miljon dollar eller mer. De boende i Thorsteins residens, som finns i postnumret 116 46, har en årsinkomst som är i genomsnitt 525 083 kronor och andelen invånare som är oroliga för att göra betalningar är 4,8 procent.

Detta kan jämföras med den genomsnittliga lönefördelningen i Sverige som är 74,6 procent för män och 25,8 procent för kvinnor. Här i landet tjänar kvinnor i snitt 69,7 procent av vad män tjänar, vilket kan ställas mot den genomsnittliga lönefördelningen i Sverige som är 74,6 procent för män och 25,8 procent för kvinnor.

Finns på Mosebacke

Thorstein Bergman bor i en lägenhet som finns på Mosebacke torg 9 enhet 1101 på Stockholms postkontor, som finns inom Stockholms kommun. Katarina församling hävdar sin auktoritet över den geografiska region där han har sin bostad. Både Thorstein Bergman, som är 79 år, och Lucas Bruno finns angivna som boende på orten. Thorstein Bergman är den äldste av de två (19 år).

Thorstein Bergman föddes samma år som Per Albin Hansson, medlem av Socialdemokraterna, var Sveriges statsminister. Året som Sveriges befolkning nådde 6 458 200 och IFK Göteborg vann Svenska mästerskapet för herrfotboll var också året då Sveriges befolkning nådde sin högsta punkt. Det var året som Sveriges befolkning nådde sin högsta punkt.

Thorstein bergman familj
Thorstein bergman familj

Jungfruns stjärntecknet

Han föddes på sommaren under Jungfruns stjärntecknet, och han är för närvarande i fyrtioårsåldern. Hans födelsedag infaller på sommaren (enligt det kinesiska horoskopet föddes han i Hästens år). Betydelsen av hans namn kommer från det grekiska namnet Nikolaus, varav hans namn är den svenska formen. Om 88 dagar fyller han 80 år och om 134 dagar firar vi dagen då han fick sitt namn. Thorstein är singel och har ingen partner.

Bergman debuterade 1965 i SVT:s “Hylands hörna”, och han har skrivit en rad framgångsrika låtar, bland annat “Om du någonsin kommer till Samarkand”, som har spelats in av en rad artister, däribland Lill Lindfors. Bergman debuterade även som låtskrivare 1965. Den allra första föreställningen som Bergman gav sändes i SVT.

En rad artister, bland annat som Dan Andersson och Nils Ferlin, har utnyttjat Bergmans talanger som tolk i sina framträdanden. Bergman har också varit känd för att uppträda i denna egenskap.

Thorstein Bergman har under hela sitt arbete tilldelats en rad utmärkelser och stipendier och han har varit medlem i Svenska Visumakademin löpande sedan år 1999.

Thorstein Bergman är nu 79 år gammal efter att precis nått den milstolpen.


Related Posts